Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Logging In Feed the Beast Problems

    For a while now ive been wanting to get on the FTB server but i keep getting these 2 crash messages whenever I try to log on our server saying Forge mod loader could not connect to this server the mods listed are required to play: TwilightForest : 1.15.3. also i get another crash message straight when i log in saying the crash report screen saying comthing about ticking but anyone help please I am so far behind on this server so when i log on anyone could be ever so generous and donate to me thanks guys your awesome
    ~Ryan~

  2. #2
    http://happydiggers.net/showthread.p...ems-Logging-in

    I'm not great with the whole forum thing - but I had the same problem with the Twilight forest that link there to the other thread should help

  3. #3
    Minecraft Addict DOM's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KSC
    Posts
    764
    Blog Entries
    28
    I just got the Twilight Forest Error too. Going to try to fix it.

  4. #4
    Dungeon Explorer demman8's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Massachusetts
    Posts
    524
    Blog Entries
    13
    I followed the path, so call me the third! I can't get on either. Will try on my desktop later.

  5. #5
    Minecraft Addict DOM's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KSC
    Posts
    764
    Blog Entries
    28
    re-downloading the pack worked perfectly

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •