Page 69 of 71 FirstFirst ... 19596768697071 LastLast
Results 681 to 690 of 710
  1. #681
    Quote Originally Posted by Jiro_89 View Post
    It looks like the home teleport plugin might be having some problems. I've removed the plugin from genesis and started the server instance again.
    Thanks again for the effort, hope it works

  2. #682

    Wrong with valguero

    Something is very wrong with valguero.
    Missing alot of stuff. Like s+ buildings, cellings, foundations and gates.
    Most of my dinos flying in the air but they are not flying dinos.

  3. #683
    Quote Originally Posted by Swimwagen View Post
    Something is very wrong with valguero.
    Missing alot of stuff. Like s+ buildings, cellings, foundations and gates.
    Most of my dinos flying in the air but they are not flying dinos.
    Okay. I'm shutting down Valguero until I can get a look at it later today. Thanks for the report.

  4. #684

  5. #685

  6. #686
    Attention all. The original post of this thread has been updated with new posting guidelines. Please review the original post and follow the instructions for future postings. This will help staff fix problems faster and get you back into games quicker.

  7. #687

  8. #688
    Server box went down again. I restarted it around 4 hours ago and it seems to be kicking again. Still investigating.

  9. #689
    made a torch in the Genesis arctic biome and crashed everything. i had 2 torch engrams showing, i made the first one. crash bang boom.

  10. #690
    Quote Originally Posted by Dourne View Post
    made a torch in the Genesis arctic biome and crashed everything. i had 2 torch engrams showing, i made the first one. crash bang boom.
    Genesis seems to have restarted itself which is good. Is it just the plain jane torch? And did you try crafting the other torch afterward?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •